condities

Bij indoor meetingsВ© gelden de volgende condities.

Aanvraag
Na uw aanvraag ontvangt u per email een offerte.

Boeking
Indien u akkoord gaat met de offerte bevestigt u tevens de reservering, daarnaast verklaart u hiermee akkoord te gaan met onderstaande betalings-, leverings- en annuleringsvoorwaarden. Na aanbetaling van 50% is de boeking definitief.

Kosten van verblijf/levering
De kosten van uw verblijf en verzorging worden met de offerte voor zover als mogelijk aangegeven. Wijzigingen hierin kunnen worden doorgegeven tot 24 uur voor de boekingsdatum.
De werkelijke kosten kunnen variëren door aanwezigheid van meer personen, gebruik van consumpties en een eventuele uitloop ten opzichte van de overeengekomen standaardtijden.

Annuleren
Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de geboekte datum. Voor een annulering binnen 1 week voor de geboekte datum wordt 50% van het offertebedrag in rekening gebracht. Voor annulering op de dag zelf wordt 90% van het offertebedrag in rekening gebracht.

Betaling
Na de bijeenkomst ontvangt u per e-mail een factuur met een gespecificeerd overzicht. Eventuele meerkosten worden hierbij vermeld. De factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald.